Skip to main content
  • Hotel/Holiday complex Balancing Barn situato in Suffolk, Regno Unito
  • Hotel/Holiday complex Balancing Barn situato in Suffolk, Regno Unito
  • Hotel/Holiday complex Balancing Barn situato in Suffolk, Regno Unito
  • MVRDV - Winy Maas

Balancing Barn

Suffolk - Regno Unito

Suffolk (uk) — ‘Holidays in modern archi- tecture.‘ That is the slogan for one of the most remarkable commercial projects of recent years. The not-for-profit organization Living Architecture has realised four special holiday homes spread over England. Project number five will soon follow. Each one is an extraordinary example of contemporary architecture, designed by leading architects. The most spectacular of the projects is the ‘Balancing Barn’ in Suffolk, designed by the Dutch bureau MVRDV . In the 30-metre long house, which juts out 15 metres over the edge of a rise, Reynaers CP 155-LS (Lift & Slide) was used for the large sliding windows. The large protruding section meant that it was possible to place another large window in the floor as a complement to the architectonic spectacle.

Sistemi Reynaers utilizzati

Involved stakeholders

Architetto

  • MVRDV - Winy Maas

Serramentista

Fotografo

  • Edmund Sumner

Altre parti interessate

  • O. Seaman & Son Ltd. (Appaltatore generale)